Nagy Ágnes


Arcvonal Arctorna
tréner

Az én utam

Negyvenes éveimbe lépve a tükörből visszanézett énemmel nem voltam elégedett. Minden látható jelet összevetve megállapítottam: HERVADOK. Szomorúan néztem farkasszemet nap mint nap tükörképemmel, ami egyre biztatott: Kezdj el valamit tenni ellene! 

Kerestem...

Átgondoltam a lehetőségeimet.

  Menjek el egy klassz sebészeti beavatkozásra? Nem, azt nem. Kétségtelenül látványos, de nem az én világom. 

Egy remek kozmetikai beavatkozás? Nem, azt sem. Hatása nem tart elég sokáig – minimum még 30 évre terveztem a fiatalságomat – mindig ismételhetném. 

Különben is, maradnék a természetesebb megoldásoknál

Nagyszerű krémek vannak piacon – egyenesen remekművek – de az arcom teltségét nem építik vissza. Én pedig ezt szeretném. Valamit, amitől nemcsak a ráncaim simulnak, hanem az évek alatt hervadó arcom teltségét építik újra.

Találtam...

S ekkor elém került egy számomra ismeretlen módszer. Az  ARCVONAL ARCTORNA. 

Akkoriban Kelet-Magyarországon szinte ismeretlen volt, de szerencsémre, találtam egy trénert Debrecenben, akihez szorgalmasan jártam hetente 2-szer, néhány hónapon át. 

Belenéztem a tükörbe, és a tükörképem visszamosolygott. Évekkel fiatalabb volt, mint az a tükörkép, amit fél éve láttam. 

Kitartóan arctornázom azóta is. A változást látva, elvégeztem a trénerképzőt Bojtor Mártánál. Ő az ARCVONAL ARCTORNA megalkotója.

Ezzel a tudással kezemben és a többéves oktatói tapasztalatommal Neked is segíthetek.

Close Menu